Uniqaps mission er at give mere opmærksomhed personer med særlige behov. 

Efterhånden har jeg hørt mange historier fra forældre ogl forsørgere, og har herigennem fået et lille indblik i deres daglige udfordringer. 

De særlige behov er meget forskellige og unikke, men de findes overalt i verden. Og uanset hudfarve, religion, kultur og sprog, så er udfordringerne de samme. 

Nu er vi priviligeret, at vi er født i Danmark og hermed har tilgang til både resourcer og viden inden handicapområdet. Det er ikke tilfældet overalt i verden. 

Derfor har jeg valgt at støtte Littel big help i deres store arbejde i Indien.  I deres arbejder hjælper og vejleder  de forældre til børn og unge med særlige behov. Se tekst. 

Jeg har valgt denne organisation, da jeg stoler på at midlerne bliver brugt effektivt og på de rigtige steder. En af grundene til dett,e er den dokumentation der foreligger og deres åbenhed omkring deres arbejde.

Har du lyst til yderligere at støtte denne organisation, så  kan det sker via dette link:

 https://littlebighelp.com/support/

MobilePay: 56499

Centre for Special Education

Helt kort:

  • LittleBigHelp er en dansk organisation, der arbejder for at skabe bedre muligheder og en lysere fremtid for sårbare børn og familier i Indien.
  • LittleBigHelp støtter Centre for Special Education som er en skole for 180 børn og unge med særlige behov, i Indien.
  • Mange af børnene kommer fra fattige landsbyer, hvor børn med særlige behov ofte bliver gemt væk uden mulighed for udvikling
  • På centret er der fokus på at udvikle hvert enkelt barns potentiale
  • Forældrene oplyses og undervises i hvordan de tager sig bedst af deres barn med særlige behov

Beskrivelse:

LittleBigHelp støtter Centre for Special Education, der tilbyder terapi og uddannelse til børn og unge med særlige behov i Indien.

Mennesker med særlige behov har ret til ligstilling, social sikkerhed og værdighed - ligesom ethvert andet menneske. Centret for specialundervisning er en skole for 180 børn og unge fra landsbyer nær byen Bankura, som ellers ikke kunne gå i skole eller modtage terapi. Mange af børnene lider af underernæring og forsømmelse og udbredelsen af overtro og manglende viden betyder, at mennesker med særlige behov ofte marginaliseres og udelukkes fra deres samfund.

Centret tilbyder omfattende rehabiliteringsprogrammer for disse børn og unge for at forbedre deres livskvalitet og fremme deres integration i samfundet. Der er fokus på at udvikle hvert enkelt barns potentiale og samtidig oplyses og undervises forældrene i hvordan de tager sig bedst af deres barn med særlige behov.

Centret hjælper eleverne til at vælge, hvad de vil i fremtiden ud fra deres styrker og behov, og tilbyder erhvervsuddannelse til de unge.

Resultater i 2019:

  • 50 ud af 60 elever lærte at spise selvstændigt eller med kun lidt støtte
  • 10 ud af 15 elever lærte at gå selvstændigt eller med kun lidt støtte
  • 20 ud af 35 elever havde lært et erhverv som at sy og kan nu producere diverse genstande som tasker, tøj osv.

Link til billeder fra Centre for Special Education:

https://drive.google.com/drive/folders/1kw0x7uqFVjFdgsh5yhVHnpN7jvX3E3SJ?usp=sharing

Følg LittleBigHelps arbejde:

https://www.facebook.com/LittleBigHelp

https://www.instagram.com/littlebighelp/

Støt LittleBigHelps arbejde her:

https://littlebighelp.com/donate/

MobilePay: 56499

Kontakt mig gerne på:

  • tlf. 81 44 13 14 eller
  • info@uniqap.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Tilmeld
© 2015 - 2021 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore