Sort tørklæde med blade i sarte farver

SKU: 310
Vare 22 fra 72
269,00 kr. (inkl. moms)

Smukt tørklæde i sort med sarte farver.

Dette smukke tørklæde er i en sort basisfarve med et mønster af blade i farverne: støvet grøn, beige, fersken  cremefarve.  Tørklædet har fastsatte folder, der får det til altid at falde smukt uden man skal gøre noget.  

Tørklædet er specielt designet og har en bagside lavet af bomuldsfleece.  Imellem for -og bagstykke er der yderligere, i den nederste del af tørklædet, indsat et ekstra stykke bomuldsfleece.  Det gør, at tørklædet har en tantastisk sugeevne og beskytter tøjet mod væske. Samtidig giver det en  dejlig varme på brystet og bliver liggende ind til kroppen.  

Desuden er tørklædet nemt at bære under en frakke eller jakke.  Der kommer ikke stof imellem lynlåsen og tørklædet varmer lige netop der hvor det skal.  I nakken og på brystet. 

Tørklædet lukkes i nakken med dobbelte trykknapper, hvilket giver en bred lukning. Se billede 2.  Det kan indstilles i 2 størrelser. 

Tørklædet forside er lavet i en 95% bomuld og 5% elastan. Bagsiden og indsatsstykket er 90% bomuld og 10% polyester.

Disse høje kvalitetsstoffer gør at tørklædet varmer, men at varmen fra kroppen kan komme ud igennem stoffet.  Derfor er meget behageligt at bære også indenfor.

Vaskeanvisning:

 

 

© 2015 - 2024 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore