Hvem er Uniqap/honni ?

Klik på linket og se filmen : https://vimeo.com/454285702/cb46be9ee6

Uniqap tilbyder tøj, der er tilpasset personer med et handicap.  Kollektionen tilbyder hjælpemmidler, til forskellige nedsatte funktionsevner, herunder bl.a. inkontinens. Kørestolsbrugere kan her finde bukser og overtøj.   Mit hovedprodukt er mine honni tørklæder.  Det er mærkenavnet på mine egne producerede væskeabsorberende tørklæder til børn og voksne. 

Jeg har boet i Holland i 16 år og har siden 2010 produceret og solgt savlesmækker til det hollanske og det belgiske marked. 

I starten var det kun savlesmækker til babyer og børn, men efter stor efterspørgsel fra forældre og pårørende til handicappede har jeg videreudviklet på savlesmækkerne og kan nu også tilbyde savletørklæder til store børn og voksne. 

Målet med tørklæderne er at tilbyde en løsning der er respektfuld og værdig for brugeren.  Det skal være praktisk i brug, flot at se på, behageligt at bære samt praktisk at vedligeholde.  Derudover lægger jeg stor vægt på det frie og personlige valg, hvilket fremgår af de mange forskellige farver og stoffer.  Et valg af tørklæde fortæller vores omgivelser lidt om hvem vi er, eller hvordan vi gerne vil ses. 

Jeg har brugt utallige timer på, at udvikle mine produkter sammen med brugerne, plejere samt familie. Resultat indtil videre er produkter, der giver glade brugere samt tilfredse forsørgere. Jeg har valgt at bruge kvalitetsprodukter, således at savlesmækkerne/savletørklæderne har en lang levetid. Derudover er det materialet åndbart, så det ikke bliver for varmt.  Det er vigtigt for mig at tørklæderne er behagelige at have på, da jeg henvender mig til en gruppe mennesker, der ikke altid kan udtrykke sig verbalt.  

Der er mange størrelser, så det er altid muligt at finde et tørklæde der passer, uden at der er for meget stof, der sidder i vejen. En honni er et værdig hjælpemiddel, der skal give et lille frisk pust i hverdagen, såvel for brugeren som omgivelserne.

I perioden fra april 2017 til sommeren 2018 har jeg været bosat i Danmark for at præsentere tørklæderne på det danske marked.  Det må siges at være en succes og jeg ser frem til at forsætte samarbejdet fra Holland.  Firmaet fortsætter også i Danmark, selvom jeg nu bor i Holland igen.  Tørklæderne sendes herfra, det er den eneste forskel.  Turene til Danmark vil blive mange, og jeg kommer gerne på besøg ved institutioner efter aftale.

Desuden opdagede jeg, at man godt kunne bruge et lidt større udbud af tilpasset tøj til mennesker med forskellige funktionsnedsættelser.  Via mit netværk i Holland, kan jeg indkøbe disse produkter og videresælge dem til rimelige priser. Jeg har valgt at samle en række andre produkter, der tillige tilbyder en smart, praktisk og prisrigtig løsning på diverse udfordinger.  Så som undertøj til det tungere inkontinens material, såsom bleer, bodystockings til børn og voksne, bukser, samt  ponchoer og jakker til kørestolbrugere osv. 

Har du spørgsmåll eller op/bemærkninger så hører jeg dem meget gerne.  Gerne via email : info@uniqap.dk , men du er også velkommen til at ringe på : 81 44 13 14.

 

 

Hilsen 

Susan Holst Nielsen

                                                   

Virksomhedsdata:

Danmark

Uniqap

co/ Holst Nielsen, Gartnervænget 11, 5690 Tommerup

Telefon nr. 81 44 13 14 -  email : info@uniqap.dk

CVR nr. 39777487

Fynske bank : Reg. nr. 6850 kto nr. 1076837

 

Holland

honni

Berghof 4,  5671EH Nuenen

Telefon nr.:  0031 6 28 24 89 51-  email: info@honni.nl

Rabobank :  IBAN NR: NL41RABO O156 5808 88

Kvk.(CVR) Nr. 17275087  - Moms nr. NL250150839b01

 

 

 

 

 

 

Kontakt mig gerne på:

  • tlf. 81 44 13 14 eller
  • info@uniqap.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Tilmeld

Gæstebog

  • 13-12-2020 - Hej Susan
    Jeg har købt cowboybukser som jeg bruger meget og...  Læs mere
  • 03-11-2020 - Jeg har lige modtaget kappe og kørestols pose. Det var...  Læs mere
  • 23-01-2020 - Kære Susan!

    Vi er en familie på 5 (7 med hund...  Læs mere
Ny besked
© 2015 - 2021 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore