Hvem er  bag Uniqap/honni ?

Mit navn er Susan Holst NIelsen og jeg har oprettet Uniqap for 3 år siden. Jeg er den eneste person i virksomheden, så det er altid mig I får fat på.

Jeg flyttede til Holland for 18 år siden, da jeg mødte en hollænder.  Vi bor i den sydlige del af Holland og har to børn på henholdsvis 12 og 14 år. 

I 2008 fandt jeg på at ændre på de danske savlesmækker til børn. Gøre dem lidt mere tørklædeagtige og sælge dem i Holland.  Hurtigt fik jeg efterspørgsel fra forældre og pårørende til store børn og voksne der har samme problematik, om jeg kunne udvikle smarte tørklæder til dem, der tillige beskyttede tøjet mod mundvand. 

Målet med tørklæderne er at tilbyde en løsning der er respektfuld og værdig for brugeren.  Det skal være praktisk i brug, flot at se på, behageligt at bære samt praktisk at vedligeholde.  Derudover lægger jeg stor vægt på det frie og personlige valg, hvilket fremgår af de mange forskellige farver og stoffer.  Et valg af tørklæde fortæller vores omgivelser lidt om hvem vi er, eller hvordan vi gerne vil ses. 

Jeg har brugt utallige timer på, at udvikle mine produkter sammen med brugerne, plejere samt familie. Resultat indtil videre er produkter, der giver glade brugere samt tilfredse forsørgere. Jeg har valgt at bruge kvalitetsprodukter, således at savlesmækkerne/savletørklæderne har en lang levetid. Derudover er det materialet åndbart, så det ikke bliver for varmt.  Det er vigtigt for mig at tørklæderne er behagelige at have på, da jeg henvender mig til en gruppe mennesker, der ikke altid kan udtrykke sig verbalt.  

Der er mange størrelser, så det er altid muligt at finde et tørklæde der passer, uden at der er for meget stof, der sidder i vejen. En honni er et værdig hjælpemiddel, der skal give et lille frisk pust i hverdagen, såvel for brugeren som omgivelserne.

I perioden fra april 2017 til sommeren 2018 har jeg været bosat i Danmark for at præsentere tørklæderne på det danske marked.  Det må siges at være en succes og jeg ser frem til at forsætte samarbejdet fra Holland.  Firmaet fortsætter også i Danmark, selvom jeg nu bor i Holland igen.  Tørklæderne sendes herfra, det er den eneste forskel.  Turene til Danmark vil blive mange, og jeg kommer gerne på besøg ved institutioner efter aftale.

Desuden opdagede jeg, at man godt kunne bruge et lidt større udbud af tilpasset tøj til mennesker med forskellige funktionsnedsættelser.  Via mit netværk i Holland, kan jeg indkøbe disse produkter og videresælge dem til rimelige priser. Jeg har valgt at samle en række andre produkter, der tillige tilbyder en smart, praktisk og prisrigtig løsning på diverse udfordinger.  Så som undertøj til det tungere inkontinens material, såsom bleer, bodystockings til børn og voksne, bukser, samt  ponchoer og jakker til kørestolbrugere osv. 

Har du spørgsmåll eller op/bemærkninger så hører jeg dem meget gerne.  Gerne via email : info@uniqap.dk , men du er også velkommen til at ringe på : 81 44 13 14.

Hilsen 

Susan Holst Nielsen

Tøj til handicappede                     

 

 

Artikel i Jyllands-Posten 25-08-2021                             

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt mig gerne på:

  • tlf. 81 44 13 14 eller
  • info@uniqap.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Tilmeld

Betaling

  • Betal via faktura 8 dage efter modtagelsen
  • Eller via EAN faktura direkte til kommuner

Forsendelse

Kr. 140,00  - Gratis forsendelse ved bestillinger over kr. 750,00

Instagram og Facebook

Følg os direkte på Instagram og Facebook

           

Se filmen om Uniqap

Klik her for at se filmen

© 2015 - 2022 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore