Hvem er  bag Uniqap/honni ?

Goddag og velkommen i min webshop.

For ca 20 år siden bragte kærligheden mig til den sydlige del af Holland, hvor jeg har boet siden da. 

Det er jeg dog ikke blevet mindre dansk af, tværtimod.  Derfor har jeg også oprettet en dansk virksomhed, hvor jeg tilbyder mine tørklæder som jeg selv har designet, samt fundet hjælpemidler her i Holland der er prisdygtige og som er anderledes en det man kan finde i Danmark. 

Formålet med honni tørklæderne er, at tilbyde en løsning der er respektfuld og værdig for brugeren.  Det skal være praktisk i brug, flot at se på, behageligt at bære samt praktisk at vedligeholde.  Derudover lægger jeg stor vægt på det frie og personlige valg, hvilket fremgår af de mange forskellige farver og stoffer.  Et valg af tørklæde fortæller vores omgivelser lidt om hvem vi er, eller hvordan vi gerne vil ses. 

Jeg har brugt utallige timer på, at udvikle mine produkter sammen med brugerne, plejere samt familie. Resultat indtil videre er produkter, der giver glade brugere samt tilfredse forsørgere. Jeg har valgt at bruge kvalitetsprodukter, således at savlesmækkerne/savletørklæderne har en lang levetid. Derudover er det materialet åndbart, så det ikke bliver for varmt.  Det er vigtigt for mig at tørklæderne er behagelige at have på, da jeg henvender mig til en gruppe mennesker, der ikke altid kan udtrykke sig verbalt.  

Der er mange størrelser, så det er altid muligt at finde et tørklæde der passer, uden at der er for meget stof, der sidder i vejen. En honni er et værdig hjælpemiddel, der skal give et lille frisk pust i hverdagen, såvel for brugeren som omgivelserne.

Hvad jeg er allermest stolt af, er at jeg nu også sælger dem som tørklæder og ikke som hjælpemidler.  Jeg har et salg til damer, der bruger dem som et dejligt varmt tørklæde under jakken eller frakken, eller som en halsklud, der ikke sidder i vejen når man er fysisk aktiv. 

Så jeg må sige at honni tørklæderne er multifunktionelle.

Har du spørgsmåll eller op/bemærkninger så hører jeg dem meget gerne.  Gerne via email : info@uniqap.dk , men du er også velkommen til at ringe på : 81 44 13 14.

Hilsen 

Susan Holst Nielsen

Savlesmækker til voksne.                     

 

 

Artikel i Jyllands-Posten 25-08-2021                             

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore