Savlesmæk, savleklud, bandana, savletørklæde, hagesmæk - kært barn har mange navne!

Et stykke stof, til at opsuge det uønskede savl, findes i mange udformninger.  Dog tør jeg nu påstå, at det er lykkes at kaste et helt nyt lys over dette lille praktiske og nødvendige stykke stof.

honni savletørklæde til store børn og unge

Som udgangspunkt blev honni tørklæderne designet til små børn. Efterhånden kom efterspørgslen fra forældre til handicappede børn og unge, der ligeledes søgte et smart alternativ til de allerede eksisterende hagesmække.  Efter langs tids produktudvikling med komforten i højsædet, et kig på det praktiske vedligehold, samt ikke mindst at designet skulle være tidsvarende og ligne et almindeligt tørklæde, kom vi frem til det ønskede savletørklæde til børn og unge.

 

Savletøklæder til ældre

Senere kom der efterspørgsler fra plejehjem hvor nogle beboer tillige havde samme problem, men ønskede at ser værdig ud og ikke sidde med en hagesmæk om.  Igen tog vi udgangspunkt i brugeren og designede et tørklæde til damer, der har en udforming som et rigtig dametørklæde med en trekant, samt et til herre der er mere rundt i      halsen, men bredere ved skuldrene.

Desværre kan vi ikke afhjælpe problemet med de overskydende mundvand, men vi forsøger at gøre det så værdigt og behageligt som muligt for brugeren. Derfor er vores kollektion også så udbredt, herved ønsker vi at give brugeren mulighed for at vælge det tørklæde der passer til den enkeltes personlighed. 

Savletøklæderne fra honni er ikke beregnet til brug ved spisning.  Savlesmækkerne skal ses som et værdigt alternativ til en savlesmæk eller savleklud. 

 

I savlesmækken er der indsyet et stykke væskeabsorberende og åndbart materiale, der kan opsuge en større mængde væske, samtidiig med at varmen van kroppen kan komme væk.  Vi vil ikke arbejde med en fuldstændig lukket plastic, dat huden ikke kan ånde herigennem. Da mange af vores brugere ikke kan kommunikere er det vigtigt at honni savletørklæderne er behagelige at bære.

Lukningen i nakken er ligeledes fordelt på et bredt stykke med i alt 6 trykknapper , der giver mulighed for 2 indstillinger. Herved undgår man at savlesmækken snerrer i nakken når den bliver våd og tung.

Tillige har det vist sig, at gennem de mange folder i tøklædet så optager savletørklædet mere savl ad gangen. Det prelller ikke af, men opsuges langsomt i folderne da det bliver liggende i savlekluden istedetfor på tøjet.

Vi håber at dette har givet lidt indsigt i hvad et savletørklæde fra honni er. Det er et tørklæde der er udviklet sammen med brugerne og forsørgerne, et savlesmæk der tager udgangspunkt i respekt, værdighed samt friheden til at vælge for de mennesker, der har brug for dette hjælpemiddel. 

Hvis der er ideer en bemærkninger til tørklæderne, så hører vi det gerne. Kun på den måde kan vi fortsætte med at forbedre savletøklæderne til fordel for dem, der bærer dem.

 

 

 

© 2015 - 2024 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore