Engelsk rose

SKU: 311
Vare 64 fra 76
189,00 kr. (inkl. moms)

Engelske roser

Dette smukke tørklæde er i en mørk petrol basisfarve med et mønster af roser i lyserød, lys petrol samt brune farver.  Tørklædet har fastsatte folder, der får det til altid at falde smukt uden man skal gøre noget.  

Tørklædet er specielt designet og har en bagside lavet af bomuldsfleece.  Imellem for og bagstykke er der yderligere i den nederste del af tørklædet indsat et ekstra stykke bomuldsfleece, der sammen gør, at tørklædet giver en dejlig varme på brystet og bliver liggende ind til kroppen.  Herved sidder tørklædet ikke i vejen når man bøjer sig forover.

Desuden er tørklædet nemt at bære under en frakke eller jakke.  Der kommer ikke stof imellem lynlåsen og tørklædet varmer lige netop der hvor det skal.  I nakken og på brystet. 

Tørklædet lukkes i nakken med dobbelte trykknapper,, hvilket giver en bred lukning. Se billede 2.  Det kan indstilles i 2 størrelser. 

Tørklædet forside er lavet i en 95% bomuld og 5% elastan. Bagsiden og indsatsstykket er 90% bomuld og 10% polyester.

Disse høje kvalitetsstoffer gør at tørklædet varmer, men at varmen fra kroppen kan komme ud igennem stoffet.  Derfor er meget behageligt at bære også indenfor.

Vaskeanvisning:

Kan vaskes i maskine ved 40 grader.  Kan tørretumbles og kan stryges ved 2 hvis nødvendigt. 

 

Størrelser:

Str. medium (vist på billedet) 

Str. small ( et par cm mindre, men samme model som på billedet)

Str. dames comfort 

Denne str. er længere foran og bredere over skulderne.  Den giver mere varme, men tørklædet kan godt blive for stort under en frakke/ jakke da det lægger ud over skuldrene. 

© 2015 - 2024 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore