Marineblåt tørklæde med sort blomsterdesign

SKU: 327
Vare 78 fra 93
225,00 kr. (inkl. moms)

Marineblåt tørklæde med sort blomstermønster

Dette smukke tørklæde er i en marineblå farve med et sort blomstermønster.  Er nemt at kombinere med andre farver. Tørklædet har fastsatte folder, der får det til altid at falde smukt uden man skal gøre noget.  

Tørklædet er specielt designet ti l at beskytte dit tøj mod mundvang og har en bagside lavet af bomuldsfleece.  Imellem for og bagstykke er der yderligere i den nederste del af tørklædet indsat et ekstra stykke bomuldsfleece, der sammen gør, at tørklædet giver en dejlig varme på brystet og bliver liggende ind til kroppen.  Herved sidder tørklædet ikke i vejen når man bøjer sig forover.

Desuden er tørklædet nemt at bære under en frakke eller jakke.  Der kommer ikke stof imellem lynlåsen og tørklædet varmer lige netop der hvor det skal.  I nakken og på brystet. 

Tørklædet lukkes i nakken med dobbelte trykknapper, hvilket giver en bred lukning. Se billede 2.  Det kan indstilles i 2 størrelser. 

Modellen bærer her str.  Dame comfort til kr. 269,00

Tørklædet forside er lavet i en 62% recycled bomuld, 33% recycled polyester og 5% elastan. Bagsiden og indsatsstykket er 90% bomuld og 10% polyester.

Disse høje kvalitetsstoffer gør at tørklædet varmer, men at varmen fra kroppen kan komme ud igennem stoffet.  Derfor er meget behageligt at bære også indenfor.

Vaskeanvisning:

Kan vaskes i maskine ved 40 grader.  Kan tørretumbles og kan stryges ved 2 hvis nødvendigt. 

 

 

© 2015 - 2024 Uniqap | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore